Produkter och Tjänster

I Webkoms portfolio finns följande produkter och tjänster

  • Virtuella labb
  • Managerad brandvägg
  • Managerad router
  • Managerat VPN nät
  • Managerad access för remote arbetare
  • Managerat WLAN
  • Webbhotell
  • Traditionell Nätverks- och Unix konsultation

Virtuella labb
Webkom kan erbjuda virtuella labb där man kan testa och analysera lösningar innan de rullas ut. Virtuella labb blir således en excellent metod att genomföra proof of concept. Att använda virtuella labb för att felsöka i existerande lösningar är en annan väldigt bra funktion. Kontakta oss för mer information hur du bokar och får tillgång till Webkoms Virtuella labb.

Managerad brandvägg
Genom att använda sig av managerade säkerhetstjänster säkerställer man att säkerheten sköts av experter som är uppdaterade med det senaste inom sitt ämne. Man säkerställer också att de produkter som används för att upprätthålla säkerheten alltid är av senaste snitt och är uppdaterade.

Managerad router
Genom att använda sig av managerade routertjänster så säkerställer man att nätverkets routrar sköts av mycket kvalificerad personal och att routrar är av rätt typ med senaste firmware.

Managerad VPN nät
Genom att använda sig av managerade VPN-näts tjänster säkerställer man att säkerheten och VPNnät sköts av experter som är uppdaterade med det senaste inom sitt ämne. Man säkerställer också att de produkter som används för att producera VPNnätet och dess säkerhete alltid är av senaste snitt och är uppdaterade.

Managerad access för remote arbetare
Genom att använda sig av managerad access för remote arbetere säkerställer man att accessen från de medarbeteare som är ute på resande fot eller sitter i hemma kontor får access tilll centrala resurser på ett effektivt, säkert och enkelt sätt.

Managerad WLAN
Genom att använda sig av managerade WLAN tjänster säkerställer man att företagets WLAN nät har hög tillgänglighet, effektivt och störnignsfritt samt att säkerheten upprätthålls.

Webbhotell
Webkoms webbhotells tjänster är mycket välutvecklade och håller hög tillgänglighet. Webbhotellet är byggt med senaste CDN teknik och kan därmed leverera en mycket bra användarupplevelse till din webbsidas besökare. Detta utan att tumma på den säkerheten för dina webbapplikationer. För att använda sig av Webkoms webbhotell tjänster, kontakta någon av våra återförsäljare:

Traditionell Nätverks- och Unix konsultation
Webkoms konsulter har lång erfarenhet inom TCP/IP nätverk, säkerhet och UNIX serverdrift. Vi jobbar med alla kända märken och teknologier inom routing/switching/firewalling/VPN. Kontakta oss för mer information.